Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rekisteriseloste

SUNTUUBI.COM REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/99) 10§

31.10.2012 Helsinki


1. Rekisterinpitäjä

MMD Networks Oy
PL 107
37101 Nokia
Puh: 03 - 339 447


2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Vesa Heinonen
MMD Networks Oy
PL 107
37101 Nokia
Puh: 03 - 339 447


3. Rekisterin nimi

SUNTUUBI.COM - Asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Pääasiallinen tarkoitus on yksilöidä palvelun käyttäjät.

Henkilötietolain 8 §:n mukaisen kohdan 2 mukaisiin toimeksiantoihin
voidaan tarvita henkilötunnusta.

Henkilötunnuksen käsittely perustuu henkilötietolain 13 §:n mukaiseen kohtaan:
2) rekisteröidyn tai rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseksi; tai

Esimerkki tämmöisestä toimeksiannosta on .fi-verkkotunnuksen hakeminen yksityishenkilölle.
Henkilötunnusta kysytään tällöin vain tarvittaessa ja sitä säilytetään järjestelmässä
normaalitapauksissa vain muutaman minuutin ajan.

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n mukaisiin kohtiin:
1) rekisteröidyn yksiselitteisesti antamalla suostumuksella;
2) rekisteröidyn toimeksiannosta tai sellaisen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, jossa rekisteröity on
osallisena, taikka sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä;
5) jos rekisteröidyllä on asiakas- tai palvelussuhteen, jäsenyyden tai muun niihin verrattavan suhteen vuoksi asiallinen yhteys rekisterinpitäjän toimintaan (yhteysvaatimus);


5. Rekisterin tietosisältö

- Palvelun itsensä luoma uniikki tunniste
- Rekisteröityneen käyttäjän syöttämä käyttäjätunnus ja salasana
- Palvelulle tieto käyttäjätunnuksen tilasta
- Rekisteröityneen käyttäjän syöttämät perustiedot:
    - Sähköpostiosoite
    - Nimi
    - Puhelinnumero
    - Syntymäaika
    - Sukupuoli
    - Rekisteröitymisaika
    - Lisenssin voimassaoloaika
    - Kieli
- Rekisteröityneen käyttäjän syöttämät yhteystiedot:
    - Etunimi
    - Sukunimi
    - Osoite
    - Postinumero
    - Postitoimipaikka
    - Puhelinnumero
    - Sähköposti
    - Henkilötunnus
    - Yrityksen/yhdistyksen nimi
    - Y-tunnus/yhdistysrekisteritunnus


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterissa olevat henkilötiedot on kaikki saatu asiakkailta heidän suostumuksellaan. Palvelun itse päivittämät tiedot asiakkaista riippuvat asiakkaan toimista.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta muuten kuin palvelun ylläpitäjän vaihtuessa tai henkilötietolain 23 §:n mukaisissa poikkeusperusteissa.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin. Asiakas voi itse käyttäjätunnuksillaan päästä käsiksi omiin tietoihinsa. Asiakas voi myös muokata omia tietojaan tunnuksillaan.

Ylläpito voi tunnuksillaan päästä käsiksi kaikkien asiakkaiden tietoihin.

Laitteet ovat sijoitettu yhteistyökumppanin konesaliin, joka täyttää Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille (Viestintävirasto 48 A/2003, "Tärkeät tilat").
 

Lisäpalvelut

Ajankohtaista

©2017 Ilmaiset kotisivut ilmaiseksi :: Suntuubi.com - suntuubi.com